Aprašymas
Rankų darbo aliejiniai trapučiai iš Sevilijos
Tai tradicinis užkandis, populiarus pietų Ispanijoje nuo 1910 metų!
Trapučiai kepami pagal originalų receptą, kuris yra šeimos palikimas, bei vis dar gaminami rankomis jau daugiau nei šimtmetį, todėl kiekvienas paplotėlis yra unikalus savo forma ir vienetinis!
- Veganiški
- Be laktozės
- Be kiaušinių
- Be nereikalingų priedų, tad puikiai tinka vaikams.
- Su saugoma kilmės nuoroda.
Gaminant naudojamas aukščiausios kokybės pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus.
Trapučiai švelnaus skonio, traškūs, su subtiliomis sezamų bei anyžių natomis.
Pažadame, patiks ir dideliems ir mažiems!
Irma Svek. –
Atradimas! Ypač citrininiai ir cinamoniniai. Prie kavos kasryt, mmm..
Sausainiai –
Kažkas nematyto. Tikrai skanūs. Paprasti, bet geri.