Aprašymas
Sodri, skalsi ir intensyvaus skonio užtepėlė, pagaminta iš aukščiausios kokybės saulėje džiovintų pomidorų, papildyta kvapniais Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai dera tiek prie paprastų užkandžių, tiek prie gurmaniškų patiekalų.
Kaip naudoti?
- Tepkite ant skrudintos duonos ar brusketų;
- Derinkite su šviežia burrata ir bazilikais;
- Maišykite su makaronais, ravioli ar risoto;
- Gardinkite sūrius, mėsos patiekalus ar grilintas daržoves.
Grynasis svoris: 180 g
Sudėtis: saulėje džiovinti pomidorai (59%), saulėgrąžų aliejus (23,2%), aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus (5,8%), vyno actas, cukrus, bazilikas (1,2%), česnakas (0,6%), aitriosios paprikos (0,6%), raudonėlis (0,2%), druska, citrinų rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis.
Mėgaukitės gurmaniškai ir stebinkite draugus!
Sandra –
Na, su mocarela, duonele ir alyvuogių aliejumi – buvo tikra skonių bomba!